Inschrijving Watersportweek 2021 is geopend

Beste watersporters!

De Inschrijving voor Watersportweek 2021 is geopend!

Van 16 tot 20 augustus 2021 organiseert Skuytevaert de Watersportweek voor watersporters van 10 tot 18 jaar. Wil je met deze onvergetelijke week meedoen, dan kun je je vanaf NU inschrijven. Voor de hele week betaal je € 30,- (per deelnemer). Voor de veiligheid hebben we gekleurde hesjes aangeschaft, vandaar dat het inschrijfgeld iets is verhoogd.

In verband met Corona kunnen dit jaar helaas alleen leden van Skuytevaert zich inschrijven. Hopelijk kunnen volgende jaar vriendjes en vriendinnetjes wel weer mee doen.  Ook is er dit jaar geen tent op het strand maar we zijn bezig met een leuk alternatief.

Ben je dus lid van Skuytevaert, word je dit jaar 10 jaar én wil je zeker zijn van plaatsing, schrijf je dan voor 1 augustus a.s. in.

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen van te voren, dan kun je altijd mailen naar jeugdzeilen@live.nl. We hebben natuurlijk ook vrijwilligers en begeleiders nodig. Ouders kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier of door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@live.nl .

Tot 16 augustus op het strand, we maken er weer een onvergetelijke week van!

Het team van de Watersportweek 2021

Inschrijfformulier Watersportweek

https://forms.gle/its2eQtjRCJ6zKPj7

Dit vind je misschien ook leuk...