BBQ vlot/boot/catamaran

We zijn nu een maand bezig met het jeugdzeilen en we moeten echt zoeken naar wind. We zijn bezig met theorie als het echt slecht weer is, oefenen op de kant als er echt geen wind staat. Vorige week voor het eerst een briesje en konden we het omslaan van een catamaran oefenen op zee in plaats van op het strand.

Vandaag weer een dag met de voorspelling 2 met uitschieters naar 3. We hebben het hier over knopen dus totaal geen wind en een glad zeetje.

We hadden dit jaar nog niet op de kano gezeten en dus leek dit ons een mooi plan voor vandaag. Bijgestaan door het ‘jongeren vlot/boot/catamaran’ welke voor anker lag bij de tweede bank was het heel gezellig op zee. Gezellig muziekje en uiteraard was de BBQ nu niet op strand maar op het vlot. Broodje kon dus afgehaald worden op zee.

Dit hebben we niet verborgen kunnen houden (waarschijnlijk roken ze de BBQ lucht) en kwam de KNRM ook nog even langs. Uiteraard konden ze niet weg zonder een broodje van onze chef-kok.

Al met al een leuke dag met weer een bijzondere ervaring.

Jeugdzeilen Skuytevaert.

Dit vind je misschien ook leuk...