Afscheid en aantreden vrijwilligers

Tijdens de ALV van 12 december jl namen, behalve Kees Kraaijenoord, nog twee vrijwilligers afscheid. Scheidend voorzitter Kees Kraaijenoord bedankte Cees Vijfvinkel, die in Leon van Dijk zijn opvolger vond als voorzitter van de Viscommissie (foto 1 + 2). En Johan Spek, wiens functie als strandcommissaris afgelopen zomer al werd waargenomen door Henry van Ingen.  (Op foto 3 met vers aangetreden nieuwe voorzitter Jan Hoek) Dank voor de inzet van de afscheidnemers en de nieuwe aantreders veel succes gewenst!

website Afscheid van Cees Vijfvinkel als voorzitter Viscommissie Website Cees Vijfvinkel(r) draagt voorzitterschap Viscommissie over aan Leon van Dijk Website De nieuwe voorzitter Jan Hoek bedankt Johan Spek die afscheid nam als strandcommissaris

Dit vind je misschien ook leuk...