Een spetterend 2014

Termometer 1 januari 2014Jeugdzeilen Skuytevaert wenst iedereen een spetterend 2014 en wij zien uit naar een zomer met uitstekend jeugdzeilweer!

In 2014 gaat er hopelijk veel veranderen. We gaan ervoor zorgen dat we nog beter en veiliger kunnen gaan zeilen en we gaan ervoor, om voor iedereen een uitdaging te vinden in het catamaranzeilen. Twee Hobie 16’s zullen worden vervangen door twee Hobie Dragoons voor de jongste jeugdzeilers.

Om dit te bereiken zijn we een sponsoractie begonnen. Deze actie willen we graag nog een keer onder jullie aandacht brengen. We zijn al een stukje op weg maar de thermometer van de actie staat nog in de kou. Om de zomer goed van start te kunnen laten gaan, hopen we dat de temperatuur met behulp van gulle gevers nog gaat oplopen!

Als je ons nog wilt sponsoren als bedrijf of als familie, vrienden, opa, oma of als groep, stuur dan een e-mail naar jeugdzeilen@live.nl met je adresgegevens en het bedrag wat je wilt sponsoren. Wij sturen dan een factuur voor de betaling. Je hoeft niet expliciet een onderdeel te sponsoren. Wij zorgen ervoor dat we alle bedragen verwerken in de thermometer.

Alvast bedankt en een goed 2014,

Bram Ouwehand, namens Jeugdzeilen Skuytevaert.