Gouden stuurrad voor oprichters.

Op de valreep van 2013 wil ik u het volgende natuurlijk niet onthouden. Nu op de laatste dag van 2013 kunnen we terugkijken op een geweldig jubileumjaar. Een jaar met veel activiteiten, te beginnen bij en openingsfeest in april in de Blekerstraat, veel (sportieve) activiteiten gedurende het hele jaar met als afsluiting een grandioos slotfeest op de Kaag in november. Dit alles had niet gebeurd zonder de 5 vrienden, welke 50 jaar terug “Skuytevaert” hebben opgericht. Dit konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en op de drukbezochte Algemene Najaarsledenvergadering hebben we de heren (Piet van Duijvenvoorden kon er die avond helaas niet bij zijn) een gouden stuurrad uitgereikt.

Alle vijf de oprichters zijn nog steeds lid van deze mooie vereniging. En beleven er ieder op zijn manier nog steeds plezier aan. Ze zijn nog in het bezit van de oudste boot van Skuytevaert, en hopen nog lang van deze vereniging deel uit te mogen maken.

Bernard Verdoes, Cees Ouwehand, Gijs van der Loodt, Piet van Duijvenvoorden en Piet M. van der Plas,bedankt voor dit mooie initiatief 50 jaar terug.

Tot slot wens ik u allemaal en fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2014 toe.

Carry Hoek, namens bestuur Skuytevaert.

Dit vind je misschien ook leuk...