Kustzeilevenement

Uitnodiging kustzeilevenement op 4 en 5 juni bij Hoekse Watersportvereniging te Hoek van Holland.

UITNODIGING: Aan alle catamaranzeilers/sters.

Beste zeilers en zeilsters

In het kader van ons 40 jarig bestaan van de Hoekse Watersport Vereniging op 16 augustus 2011 hebben wij toegewezen gekregen van de Nederlandse Federatie Brandingwatersporten en het Watersportverbond het:

“Nederlands Kustzeilevenement”

Dit zeilevenement zal plaatsvinden op zaterdag en zondag 4 en 5 juni in 2011 op onze locatie te Hoek van Holland, strand Rechtetstraat voor ons clubgebouw.

Hiermede nodigen wij u allen uit voor dit grote zeil spektakel. U kunt u catamaran reeds brengen op vrijdagmiddag vanaf 17.00 t/m 20.00 uur. Zaterdags is de boten aanvoer vanaf 07.30. Melden aan de Rechtestraat strand Hoek van Holland. Voor uw routeplanner postcode 3151 HN. Zie verder onze routebeschrijving. U wordt opgevangen bij de road barrier waarna u catamaran door tractoren het strand worden opgereden. Er is ruime parkeergelegenheid voor uw auto. Aanwijzigingen door onze parkeerwachter dienen opgevolgd te worden. Het is verboden met uw 4-wieldrive het strand op te rijden. APV verordening. Let op’ Politie controleerd streng hierop. U dient voor uw veiligheid op zee aan de algemene veiligheidseisen van de NFB te voldoen.

Tijdens de inschrijving zal u de wedstrijdbepalingen worden overhandigd.

De wedstrijdleiding zal u op zaterdagmorgen tijdens de briefing alles uitleggen over het wedstrijd schema. Het inschrijiformuler kunt u downloaden en invullen vanaf onze site.

Zaterdag na afloop van de wedstrijden zal er voor u fish en chips worden gebakken door de vissers van de HWSV. Welke aan de zeilers gratis wordt aangeboden en aan de vrijwilligers. In de tent zal zaterdag een D) of een zanger voor u het oergezellig maken. De beentjes kunnen los van het zand. Voor de kinderen zal er een luchtkussen aanwezig zijn.

Zondags is de botenafvoer vanaf 18.00 uur na de pijsuitreiking.

Wij hopen dat de weersomstandigheden ons gunstig gezind zijn tijdens het evenement.

Onder de aanwezige deelnemers zullen prachtige prijzen worden verloot, waaronder een 3-daagse reis naar England beschikbaar gesteld door de Stena-Line. Gereed sdchappen sets beschikbaar gesteld door. KS Tools en mooie prijzen beschikbaar gesteld door Nacrasailing.

Wij danken hartelijk onze sponosren van dit evenement: Deelgemeente Hoek van Holland, Heinken, KS-Tools, Fa.Terlaak, Maasstadziekenhuis, Nacrasailing, Watersport Scheveningen, KNRM en de vele vrijwilligers van de HWSV.

De organisatie.