Roeiwedstrijden vanaf het Katwijkse strand.

Te weinig wind om te kiten of zeilen? Of ben je meer een mooi weer (geen wind) recreant. Maar je wilt toch iets doen aan watersport? Kom dan 9 september eens kijken bij de roeiwedstrijden op zee. De roeiers varen een baan van 5-7 km rondom een aantal boeien. Ze starten en finishen voor de starttoren tussen startboot en boei. En ze zijn via “sportvolgen.nl” te volgen.

‘s Middags komen talentvolle junioren voor selectiewedstrijden beachsprint. Zij moeten 50 meter rennen, 250 meter roeien, 50 meter rennen. Dat kan spectaculair worden in de branding.

Kijk of deze manier van watersporten je trekt. We hebben inmiddels ook een steiger en boten op onze locatie aan de Oude Rijn waar we na het strandseizoen roeiclinics gaan geven. Wanneer je dit een beetje onder de knie hebt. Kun je volgend jaar heerlijk zee op.

Meer info over Katwijk Coastal en de Captains manual: Katwijk Coastal 2023