Bedankt, het was TOP

Beste deelnemers en ouders van de deelnemers aan de watersportweek,

Gisteren was de laatste dag van weer een super gezellige en leuke watersportweek. Wij willen alle deelnemers en hun ouders hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage aan een succesvolle week, want zonder jullie kunnen we niet zo veel leuke activiteiten organiseren. Van de begeleiders van de groepen, de vrijwilligers die de bar openen tot aan de fotografen. Het is bijzonder om te zien dat er zo veel leden zijn die een bijdrage willen leveren. Gelukkig hebben we de week kunnen afsluiten met mooi weer zodat bijna iedereen nog heeft kunnen banaanvaren!

En we wisten al dat dat de leukste en liefste kinderen van Katwijk lid zijn van Skuytevaert maar dat werd gisteren nogmaals bevestigd. Tot onze grote verrassing en ontroering hebben ontzettend veel deelnemers hun borg gedoneerd voor de aankoop van de boot van Ome Co voor het jeugdzeilen. Ook andere leden hebben een bijdrage gegeven. We zijn iedereen ontzettend dankbaar hiervoor.

We gaan binnenkort de watersportweek evalueren. Als jullie nog leuke tips hebben, kunnen jullie die mailen naar jeugdzeilen@live.com

Tot volgend jaar!

Team Watersportweek

Arie, Adriaan, Elsbeth en Petra