(Jeugd)wedstrijdzeiler zoekt jeugdzeiler

Beste jeugdzeilers, een aantal weken geleden hebben we bij het jeugdzeilen kleine wedstrijden gehouden vanaf de kant. Het enthousiasme is ons niet ontgaan en daarom hebben we het volgend idee:

Hoe zou je het vinden om eens een keer een dagje mee te zeilen met de (jeugd) wedstrijdzeilers in een echte wedstrijd voor de prijzen.

De dag start om 10:30 uur. We gaan dan de boot tuigen. Om 12:00 uur is er een briefing waarin wordt uitgelegd wat we gaan doen met de bekende woorden ‘Zie boot’. Om 13:00 uur wordt het spannend, want dan klinkt het start signaal van de eerste wedstrijd.

Na de eerste wedstrijd blijf je op zee voor de volgende (en laatste) wedstrijd. Rond 14:30 uur ben je van het water en ben je in het bezit van de meest fantastische ervaring in je leven (afhankelijk van de stuurman/vrouw).

Op zondag 15 augustus en 22 augustus is er deze kans om aan de wedstrijden mee te kunnen doen. Er is plaats voor 6 jeugdzeilers (3 jeugdzeilers op 15 augustus en 3 jeugdzeilers op 22 augustus), dus wees er snel bij.

Geef je op via jeugdzeilen@live.nl en geef aan welke datum 15 augustus of 22 augustus of één van beide de voorkeur heeft.