Inschrijving Skuyte-KIDS experience 2021

Door de leuke ervaringen van vorig jaar gaan we ook dit jaar een Skuyte-kids experience organiseren. Dit gaan we doe op:

dinsdag 17 augustus om 14:00 uur

Wil je met deze onvergetelijke middag meedoen, dan kun je je vanaf NU inschrijven. Voor deze middag betaal je € 7,50 (per deelnemer).

Omdat de groepen van de watersportweek een ander gezamenlijk programma hebben, kunnen we gebruik maken van de rafts, mega-sup, kano’s en surfplanken.

Mega sup

Wat we precies gaan doen hangt natuurlijk af van het weer en de omstandigheden, maar we proberen jullie alvast voor te bereiden op wat jullie te wachten staat als je met de watersportweek mee mag doen.

In verband met Corona kunnen dit jaar alleen leden van Skuytevaert zich inschrijven.

Ben je dus lid van Skuytevaert, en ben je tussen de 7 en 10 jaar oud jaar én wil je zeker zijn van plaatsing, schrijf je dan voor 1 augustus a.s. in.

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen van te voren, dan kun je altijd mailen naar jeugdzeilen@live.nl. We hebben natuurlijk ook vrijwilligers en begeleiders nodig. Ouders kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier of door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@live.nl .

Tot 17 augustus op het strand, we maken er weer een onvergetelijke middag van!

Het team van de Watersportweek 2021

Inschrijfformulier Skuyte-kids experience