Wie is wie, de uitslag!

Van de 50 kinderen die gefotografeerd zijn in de feestweek hebben er 12 een foto opgestuurd. Waar het vaak duidelijk is wie er op de foto staat is er soms nog twijfel.

Als er de komende tijd meer dan 10 foto’s worden opgestuurd dan zal er een nieuwe publicatie komen. Als je de foto opstuurt naar jeugdzeielen@live.nl krijg je de originele foto en de samengestelde foto.

Even voorstellen….

Elice

Elice is nu één van de organisatoren van de kinderdag tijdens de feestweek.

Maranne en Merel

Op de kinderdag foto is het meisje links Merel, en het rechter meisje ben ik (Maranne). Op de foto die ik jullie toestuurde staan we precies andersom, namelijk ik rechts en Merel links. Excuus, Op de foto die ik jullie toestuurde staan we precies andersom, namelijk ik rechts en Merel links.
moet natuurlijk zijn:
Op de foto die ik jullie toestuurde staan we precies andersom, namelijk ik links en Merel rechts.

Cheyenne

Amber

Amber heeft jarenlang ook aan het jeugdzeilen meegedaan. Ze heeft nu een eigen Hobie 16 waar volgens mij de hele familie gebruik van maakt.

Lindsey

Niet alleen jeugdzeilen, maar ook actief bij de KRB.

Jesse

De laatste van de Houwaardjes. Jesse op z’n Skuytevaert stekkie.

Amy

Dirk

Super leuk dat jullie terug in de tijd duiken, schatjes, mooie tijden.

Tim

Daniel

Ja, wat moet ik hier nu van zeggen….het blijft je kind.

Sanne

Sanne, Jesse?, Amy en Tim

Dit vind je misschien ook leuk...