Watersportdag en Open dag

Zoals jullie allemaal weten en hebben gezien deze week bij het sportjournaal op RTV Katwijk. Staan er 2 evenementen op de agenda.

Watersportdag Katwijk op zaterdag 26 mei
Samen met alle andere watersportverenigingen, van 12:00 – 16:00 uur kennis maken met de watersport op de oude Rijn.
Kom suppen, kanoën, roeien, zeilen, Joga op sup.
Of kijk gewoon toe vanaf de kant of vanaf het water in een rondvaartsloepje. Eea wordt aangekleed met met een muziekje van het Zeemansliederenkoor Skuytevaert, een gerookt makreeltje welke bij de makreel rookwedstrijden vandaan komen. En natuurlijk wat koek en zopie op het terrein. Dit beloofd een gezellige dag te worden.

Open dag op zaterdag 2 juni!
Watersport verandert, en Skuytevaert veranderd mee. Waren er een aantal jaar terug voornamelijk zeilboten op strand. Kiest men tegenwoordig meer voor kleine watersport. De groep kiters neemt toe en steeds meer mensen schaffen wat kleinere watersportartikelen aan. Skuytevaert heeft geïnvesteerd in kano’s, supplanken, golfsurfboards en bodyboards. Leden kunnen deze tegen betaling van een borg gebruiken.
Zaterdag 2 juni zetten wij voor iedereen onze deuren open! Kom onze nieuwe indeling op strand bekijken. In samenwerking met Surfschool Katwijk is er gelegenheid voor jongeren om diverse watersportactiviteiten te doen. Stap op een sup, kano of surfboard. Wil je zeker zijn van deelname? Schrijf je dan in op voorzitter@skuytevaert.nl (ovv naam en leeftijd)

De hele maand juni zijn er elke zaterdag van 14.00 – 16.00 uur  activiteiten op het water. Schrijf je in voor de 4 weekse clinic golfsurfen voor 5 euro per keer op:  voorzitter@skuytevaert.nl (ovv naam en leeftijd)

Er worden op 2 juni ook kiteclinics gegeven voor iedereen vanaf 12 jaar. Deze 1 daagse kennismaking is gratis en er is beperkt plaats, dus heb je interesse schrijf je dan in op kitedownwinder@gmail.com (ovv naam, telefoonr, leeftijd, wel/geen lid Skuytevaert)


Tot 2 juni! Op het strand bij Skuytevaert.

Dit vind je misschien ook leuk...