Kitesurfen in de feestweek

Zoals reeds alle voorgaande jaren hebben we als kitecommissie ook weer de nodige plannen voor de komende feestweek. Het meest belangrijke ingredient is natuurlijk de wind. Als de windgoden met ons zijn willen we een downwinder organiseren van Scheveningen naar de club met de platte kar en tracktor. Tijdens deze rit kunnen ook minder gevorderde kitesurfers mee. Zij kunnen op een andere plek afgezet worden en zo heerlijk of al oefenend terugvaren.

Een eventuele downwinder van Hoek van Holland willen we ook organiseren met de gevorderden. De rit naar Hoek can Holland zal per bus en trein zijn. Deze trip is zo’n 45km waarbij we ook om de haven en pier van Scheveningen moeten varen.

Voor het meer entertainment gebeuren staat de Estafette race voor de feesttent op het programma.  Hier zullen teams van 2 kiters in een match race het tegen elkaar opnemen. De winnaars gaan door naar de volgende heat en de uiteindelijke winnaars zullen een leuke prijs krijgen.

Wij hopen dat het allemaal lukt en dat we ook mooi weer hebben. Via de website en de app groep houden we iedereen op de hoogte.DSC01279