Taartenbakwedstrijd met High Tea

MAANDAG 1 AUGUSTUS 2016 Taartenbakwedstrijd met High Tea
Wegens groot succes in 2015 organiseren we ook dit jaar een taartenbakwedstrijd!!!
Met prijzen voor de 1e, 2e en 3e plaats. Er is ook een prijs voor alle jonge bakkers t/m 14 jaar en een extra prijs voor de winnaar in deze categorie !!
We hopen natuurlijk op oude en nieuwe aanmeldingen!! Verbeter je taart van vorig jaar, of maak iets nieuws……… En verras ons!!!
Aanmelden kan via de inschrijflijsten die in de toiletten en in het klaphuys komen te hangen, en via ons e-mail Adres : skuytetaart@gmail.com
Graag aanmelden vóór 30 Juli!!!! Vermeld je naam, wat voor soort taart je gaat maken, en als je onder de 15 bent ook je leeftijd. (je hoeft je maar op 1 lijst in te schrijven, dan komt het goed)
*****************High Tea****************
Kaartjes voor de High Tea zijn te koop voor E. 2,00 per persoon.  In de feesttent achter de bar en bij José van Duin, op mooie stranddagen te vinden onderaan het vak bij het waekhuys, of in de tent.
Bij genoeg aanmeldingen van de taartenbakkers kunt u hiervoor 3  stukjes taart uitzoeken!
Speciaal voor de Jeugd van het watersportevenement zal er een aparte tafel zijn. Zij kunnen een kaartje kopen voor 1 Euro per persoon, en krijgen hiervoor 1 stuk kwarktaart, 1 brownie en een stuk wedstrijdtaart naar keuze.
1 Augustus :
Taarten inleveren in de tent tussen 2 uur en half 3.
Jurering tussen half 3 en half 4.
Aanvang High Tea : 4 uur.