Kite Clinic tijdens de feestweek

Net als vorig jaar wilen we in de feestweek voor kinderen vanaf 12 jaar weer een kite clinic organiseren. Vind je dit leuk en heb je interesse om een keer het kite gevoel mee te maken, meld je dan aan. Geef je naam, email en mobiel nr door op kitedownwinder@gmail.com. Indien de weersomstandigheden het toelaten zullen we je de beginselen van het kiten in theorie leren en in praktijk laten ervaren.

Je kunt zowel voor de watersportweek inschrijven als voor de kite cinic. De watersportweek activiteiten gaan boven de kite clinic, omdat we met het kiten heel erg afhankelijk zijn de weersomstandigheden. Indien de kite clinic doorgaat, overleggen we zowel met kiteclinic deelnemers als met de organisatoren van de watersportweek wat we gaan doen.

Schrijf je alleen in voor de kite clinic, gaan we dit doen als de omstandigheden goed zijn en informeren we jullie via mail en/of sms.

 

kiteclinic 2015