Eerste Cat en Laserwedstrijden gevaren

De aankondiging was er al op de website, het weer liet het een beetje afweten, maar toch werd er gevaren. De opkomst was mager maar het was er niet minder gezellig om. Complimenten aan de crew die de baan toch maar weer even uitlegt in het miezerige weer van deze zondag. Vijf cats en 2 lasers zorgde voor opfleuring op zee voor de strand liefhebbers. De Cats zeilde 1 race en de lasers 2 races. Spannend was het. Eindelijk is het seizoen gestart en zijn de eerste punten uitgedeeld. Hopelijk wordt het snel nog veel mooier weer, dan zullen er vast meer aan de start verschijnen.

20150503_153704

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En als toetje voor alle kiters knapte het weer toch op aan het eind van de dag en nam de wind precies volgens de voorspelling toe. Met meer dan 15 kiters hebben we ‘s avonds nog lekker in de zon 3 uur gekite. Al met al toch een heerlijke zondag. Daar mogen er nog meer van volgen.