Fotoverslag Dutch Dragoon Cup 2014

DDC2014In het weekend van 11 en 12 oktober 2014 heeft de Dutch Dragoon Cup 2014 plaatsgevonden. Team Skuytevaert was daar aanwezig met 8 jeugdzeilers op twee Dragoons en op twee catamarans in de C3 klasse.

Er waren 27 Dragoons aan de start en 12 catamarans in de C3 klasse. Geert en Job hebben in de Dragoon klasse net niet de top 10 bereikt en Wilbert en Lindsey (nog nooit met elkaar gezeild) zaten bijna in de top 20. Wij zijn erg trots op de behaalde resultaten en we gaan graag volgend jaar weer om nog beter voor de dag te komen.

Het videoverslag wordt nog gemaakt, maar om alvast de sfeer te proeven hebben we hier een foto verslag met dank aan onze ster reporter Jacqueline Houwaard en foto’s van CatClubZeeland.

Klik hier voor een fotoverslag

Dit vind je misschien ook leuk...