Met je trouwalbum naar de Kaas- en wijnavond

Sander, Crijna, Christle en Anneke met de trouwboekenMet je trouwalbum  naar de Kaas- en wijnavond in de Soos… Een oproepje van de organisatie (lees Els) van deze avond, die daarmee nog wat extra’s aan deze toch al gezellige bijeenkomst wilde meegeven. Leuk om te zien ‘hoe slank we vroeger waren’, ‘hoe lang je haar toen was’ of ‘dat hij toen nog haar had!’ Er werd dan ook met veel plezier in deze boeken gebladerd. Intussen werd er aan het buffet ook met veel genoegen geproefd van de acht(!) verschillende wijnen en natuurlijk met smaak gegeten van de kaasplankjes en de door Atie persoonlijk gebakken hartige taarten. Wie liever een biertje had, kon terecht bij Rob en Anneke die gezamenlijk de tap beheerden en het zo achter de bar ook prima naar hun zin hadden.

Een geslaagd soosevenement alweer. Vergeet niet de bierproefavond van 22 maart en het verwachte spetterende optreden van Café de Melkboer met Jan Spek op 29 maart!  Klik hier voor foto’s