Feestelijke aftrap jubileumjaar

Was u erbij op zaterdag 20 april in de containerloods aan de Blekerstraat? Zo niet, dan heeft u wat gemist. Om 17.30 uur gingen de deuren open voor de receptie ter Skuytevaert - al 50 jaar voortvarendgelegenheid van het 50-jarig bestaan van Skuytevaert en om 17.31 uur stond er zo’n 200 man in de tent. Iedereen werd ontvangen door het bestuur, kreeg een glas champagne geserveerd en was binnen de kortste keren in geanimeerde gesprekken verwikkeld. De loods was voor de gelegenheid omgetoverd tot feestzaal, compleet met versiering, bar, zitjes, podium, belichting, bloemstukken, visbakwagen, toiletblok én een EHBO-post, waarvan gelukkig geen gebruik gemaakt hoefde te worden.

Om 18.00 uur heette voorzitter Kees Kraaijenoord alle aanwezigen officieel welkom, waarna hij burgemeester Jos Wienen op het podium nodigde om hem het jubileumboek ‘Skuytevaert – al 50 jaar voortvarend’ te overhandigen. In ruil daarvoor sprak de burgemeester lovende woorden en na nog meer mooie woorden van NFB-voorzitter Harry Minnee en Rob Franken van het Verbond, ging de receptie naadloos over in een swingende feestavond. De Driftkickers speelden een lekker repertoire waarmee zij menigeen  langdurig op de dansvloer wisten te houden. Al met al een feestavond als prachtig symbolisch startschot voor het jubileumjaar van de K.W.V. Skuytevaert.

NB In juli krijgen alle leden en directe relaties het jubileumboek uitgereikt. Andere belangstellenden kunnen het boek dan tegen een geringe prijs aanschaffen.