Foto’s Koninklijke familie gezocht!

Voor een speciale editie van de Katwijksche post en de Rijnsburger is de redactie van deze krant op zoek naar Koninklijke foto’s en specifiek van Willem Alexander tijdens zijn bezoek aan de K.W.V Skuytevaert. Deze speciale editie zal uitgegeven worden vlak voor de troonwisseling op 30 april. De redactie is op zoek naar foto’s met daarop Koningin Beatrix, Kroonprins Willem Alexander of Prinses Maxima of de 3 prinsesjes te zien zijn, met een link naar Katwijk toe.

Verhaal achter de foto
Natuurlijk mag u zelf ook op de foto staan. De foto’s worden mogelijk geplaatst in deze speciale editie, die samengesteld word door mensen van de Oranje Verenigingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg is samenwerking met Uitgeverij Verhagen.

Insturen
U kunt de foto’s en uw verhaal digitaal sturen naar krvkrant@ovrijnsburg.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wilt u er bij vertellen waar de foto is gemaakt, en misschien een verhaal erbij, dat wij kunnen gebruiken in de krant. U mag de foto’s ook per post sturen naar Krvkrant, Korte Voorhouterweg 13a, 2231 JH
Rijnsburg. We begrijpen dat u de foto’s graag terug wilt ontvangen. Daarom vragen wij u ook om uw naam en adres op de foto of de bijgevoegde brief te schrijven. Dan zorgen wij ervoor dat de foto bij u terug komt.