BELANGRIJKE MEDEDELING Jeugdzeilen Skuytevaert

Na een drukke week hebben we vandaag eerder op de avond de feestweek afgesloten met een BBQ. Tot het allerlaatste moment heeft het weer ons niet in de steek gelaten en hebben we volop kunnen genieten.

MAAR HET IS NOG NIET VOORBIJ

1. Voor de jeugdzeilers in het bezit van een Laser is er zaterdag nog een wedstrijd. De briefing van deze wedstrijd is om 13:00 uur om vervolgens 14:30 uur te starten. Laten we afspreken dat we om zaterdag uiterlijk 12:30 uur op strand zijn.

2. Voor de jeugdwedstrijdzeilers is er zondag nog een competitiewedstrijd. De briefing van deze wedstrijd is om 12:00 uur om vervolgens 13:00 uur te starten. Laten we afspreken dat we om zondag uiterlijk 11:00 uur op strand zijn.

3. Voor ALLE jeugdzeilers is er zondag middag om 18:00 uur prijsuitreiking. Hier is ook de prijsuitreiking voor de jeugd waar mooie prijzen zijn te verdienen. Ook wordt dan de dader van het moordspel bekend gemaakt en de einduitslag van boot onderdelen, vollybal toernooi, dropping. Zorg dat je zondag uiterlijk om 18:00 uur aanwezig bent.

Tot ziens op strand….