BELANGRIJKE MEDEDELING Jeugdzeilen Skuytevaert‏

Vandaag een fantastisch dagtocht naar de zandplaat bij Kijkduin. Zover was ik nog niet geweest en dat geldt voor meerdere. Ik moet zeggen dat iedereen keurig heeft gezeild en ook elkaar in de gaten heeft gehouden. In ieder geval voor herhaling vatbaar.

Omdat vandaag de dagtocht is gezeild hebben we donderdag geen programma. Kunnen wij als Team ook eens op adem komen.

Donderdagavond is er een fantastisch optreden van de Skuytevaert jongeren band waar ook jeugdzeilers in zitten. Daarna karaoke waar jullie natuurlijk ook een bijdrage aan mogen leveren.

Voor het jeugdzeilen is er weer een officieel programma op vrijdag 3 augustus en we beginnen om 10:00 uur. Deze dag duurt het programma wat langer omdat we rond 18:00 uur een BBQ hebben die gesponsord wordt door Jan Hoek. Ik ga ervan uit dat iedereen daarbij aanwezig is. Kan je niet geef dan even een seintje.

Voor zaterdag verwacht ik dat alle jeugdzeilers in het bezit van een Laser meedoen aan de Laserwedstrijden.

Dit vind je misschien ook leuk...