MEDEDELING Feestweek Jeugdzeilen

Voor de jeugdwedstrijdzeilers begint de feestweek al aanstaande zaterdag. Je wordt zaterdag 28 juli 2012 om 10:00 uur op het strand verwacht. De jeugdwedstrijdzeilers gaan meedoen met KATWIJK-NOORDWIJK en deze wedstrijden tellen ook mee voor de jeugdzeilcompetitie waar nog steeds leuke prijzen mee te winnen zijn. De volgende jeugdwedstrijdzeilers worden verwacht en zijn voorlopig als volgt ingedeeld (uiteraard kan het zijn dat de weersomstandigheden zodanig zijn dat we andere teams samenstellen):

Team 1: Dirk Minnee/Sanne Ouwehand/Danielle Houwaard (N500)
Team 2: Daniel Ouwehand/Roos van Duin (N500)
Team 3: Jaco van Duin/Gijs Dubbeldam (SL16)
Team 4 (het dreamteam): Joep van der Horst/Stefan de Ruiter (H16)
Team 5: Tim Ouwehand/Vacature (H16)

Voor alle andere jeugdzeilers beginnen we maandag 30 juli 2012 om 10:00 uur maar jullie zijn van harte welkom om de jeugdwedstrijdzeilers aan te moedigen of om te helpen. Voor de laatste stand in de jeugdzeilcompetitie kijk in het menu op Jeugdzeilen – Jeugdzeiljournaal.