24 juni 2012 Jeugdzeilers op weg naar Noordwijk

De zondag van het Kustzeilevenement. Zaterdag was al afgelast, zondag nieuwe kansen. Dirk en Roos hebben de Watering gehaald en Daniel en Julia Noordwijk waar vervolgens de wedstrijden zijn afgelast. Lees hier wat Roos er over heeft te vertellen op Facebook. Kijk op Facebook en meld je aan bij Twitter voor het laatste nieuws…

Oké wat een dagje was dit. Ik ga zo naar strand (fietsend in de regen) kom ik aan ja ga de boot maar op tuigen ik met Dirk de boot op tuigen. Boot op getuigt wij ons pak aan trekken en op naar de zee. Wij gaan de zee op en ja hoor…. BAM de boot ligt om nou het was al heel moeilijk om bij de boot te blijven aangezien de trampoline heel veel wind ving dreef hij weg maar we hebben hem nog dus wij de boot proberen. En ja hoor BAM hij ligt aan de andere kant om 🙁 dus wij wij proberen hem nog te redden maar nee hoor de mast gaat ook in het water 🙁 wij hadden dit allebei nog nooit in praktijk gedaan dus gingen we maar random overal aan hangen en op verschillende plekken en wij blij ja hoor hij ligt nu gewoon om en ja hoor daar komt de rescue boot aan met bram er op nou Bram springt er in en helpt met de boot recht te krijgen en wij varen terug naar de kant (net voor de watering gelukkig) dus wij aan land wachten in de kou bootje aftuigen.

Nou daar komt een autotje aan rijden die neemt ons mee naar Skuytevaert. Wij lekker afdrogen en omkleden nog steeds koud ik ga zo lekker in het Waekhuis zitten en ja hoor Jaco had chocomel!! Echt super lekker chocomel drinken en wat eten wat ik niet eens lust nou dat zegt veel hoeveel honger ik had… nou bootje kwam aan hem neer gezet en naar huis gegaan gelijk m’n bedje in gegaan en heb de hele middag geslapen dat word vanavond niet slapen maar das pech ga wel full house kijken ofzo.. naja wat een super dag was dit -.- maar onlangs als nog erg gezellig.