Jeugdzeilers op KustZeilEvenement Noordwijk

Dit jaar zijn we in de middaggroep begonnen met 12 aspirant jeugdwedstrijdzeilers. De jeugdzeilers gaan in verschillende samenstelling (afhankelijk van weer en beschikbaarheid) meedoen aan de competitie van Skutytevaert. In het weekend van 23 en 24 juni 2012 gaan we met vier teams richting Noordwijk om deel te nemen aan het KustZeilEvenement. ZV Noordwijk heeft veel gedaan om de jeugd het naar de zin te maken. Zo gaan we vrijdagavond een clinic bijwonen van een bekend zeiler en is er op zondagochtend een ontbijt georganiseerd.

 
Door de verschillende samenstelling van de teams die meedoen aan de competitie hebben we een uitslag die gebaseerd is op de jeugdzeiler. Het KZE zal ook meetellen in de jeugdzeilcompetitie. De laatste stand van de jeugdzeilcompetitie is te vinden in het Menu Jeugdzeilen onder het kopje Jeugdzeiljournaal (straks jeugdzeilcompetitie).

 
Wij wensen de jeugdwedstrijdzeilers aanstaand weekend veel succes.