Big Air Kite Event Noordwijk 7 oktober

Zaterdag 7 oktober is er bij Kite Surfclub Noordwijk in samenwerking met Kitemana en de vele kitemerken het Big Air event georganiseerd. Van Skuyteveaert hebben Tim Ouwehand, Sten en Melle Lefferts en Koen van Egmond meegedaan. Met 4 teams van 4 kitesurfers moeten de deelnemers in heats van 10 minuten een zo hoog mogelijke sprong maken. De hoogte van de sprong wordt middels de Surfr app op je eigen telefoon geregistreerd. Van iedere team kiter wordt de hoogste sprong genoteerd door de jury en opgeteld. Het totaal aantal hoogte meters is het team resultaat.

Onder de deelnemers waren ook semi- and full-professionals. Onze jongens konden zeker hun mannetje staan. De eerste heat was geen probleem. In de tweede heat werd een overwinning net niet gehaald. Uiteindelijk een zeer mooi resultaat waar we trots op mogen zijn.

Het was een super leuke dag en geeft inspiratie om ook eens bij ons op de club te organiseren.