Beach gala

Beste leden,

Volgens afspraak heeft de jubileumcommissie zich maandagavond beraad over hoe om te gaan met de commotie welke is ontstaan over de inmiddels fameuze ‘Strandgala-avond’. Zonder hier verder op in te gaan zijn de volgende plannen gemaakt om aanzienlijk meer leden de gelegenheid te geven aan deze leuke avond deel te nemen. Door middel van aanpassing van de tentfaciliteit zal er meer ruimte gecreëerd worden waardoor er alsnog maximaal 120 extra leden kunnen aansluiten.

Om te voorkomen dat er vergelijkbare misverstanden ontstaan met het digitaal verkrijgen van kaarten worden deze als volgt verkocht.
Zondag  9 juli vanaf 12.00 uur zijn er 120 kaarten op het strand verkrijgbaar in het Klaphuys, persoonlijk af te halen en maximaal 2 kaarten per lid. Let wel, de avond is uitsluitend bedoeld voor leden van de vereniging waarbij de minimale leeftijd 18 jaar is. Het mag duidelijk zijn dat ook hier finaal de leus geldt: “Op is Op”!
Wij hopen hiermee een passende oplossing te bieden en hopen een mooie gezellige avond  met ‘aardig weer’, maar dat mag duidelijk zijn.

N.B.: Voor diegenen die kaarten gekocht hebben ook deze graag zondagmiddag 9 juli ophalen op het strand, dit voorkomt veel organiseren met posten en kosten.