Nieuwe kitecontainer krijgt zijn vorm

Na een aantal jaren van voorbereiding is het dan eindelijk zover. De nieuwe container die deze winter is gebouwd wordt compleet ingericht voor kiters. In totaal zullen er 28 kiters hun spullen netjes kunnen opbergen.

Het bouwteam van Skuytevaert is deze winter volop actief geweest. Eerst hebben ze de oude kiterekken uit de bestaande container gehaald en hier kasten voor in de plaats teruggezet. Deze container zal op de plek van container 1 komen. De nieuwe kitecontainer zal weer direct naast het Waeckhuys worden geplaatst. De kitecontainer is ingericht met een geheel nieuw type kast en voor de indeling is ook een andere opzet gekozen daar kiters andere wensen hebben dan zeilers. De container heeft maar een centraal geplaatste toegangsdeur. Deze is in het midden van de kopse kant van de container geplaatst. Vervolgens is er gekozen om aan de linker- en rechterzijde de kasten te maken en door het centrale gangpad zijn de kasten 1m diep geworden. Verder zijn de kasten ca. 50cm breed en container hoog. Alle kasten hebben een deur gekregen welke de kast afsluit en dmv een slot ook afgesloten kan worden. In de kast is tevens een plank gemaakt waar o.a. droge kleding opgelegd kan worden. De kast geeft ruimte aan 2 kites, 2 boards, pakken en bars.

Het bouwteam heeft er hard aan gewerkt om de container voor het seizoen af te krijgen. Zoals het er nu uitziet gaat dat ook zeer zeker lukken. Wij zijn dan ook zeer blij en trots dat de mannen dit allemaal voor elkaar krijgen. Hiervoor zijn we ze dan zeer erkentelijk.

We kijken al weer uit naar het moment dat het gehele park weer op strand staat en het seizoen van start gaat. Hopelijk zijn de weersgoden ons gezind en zullen we veel gebruik maken van de nieuwe container.