Zaterdag 30 oktober: Zeemanskoor in Vredeskerk met Stringwood Ensemble

Van 28 t/m 30 oktober 2021 vindt in Katwijk het Festival van Het Stringwood Ensemble plaats. Zes jonge, klassiek geschoolde musici verzorgen gedurende die dagen een aantal heel verschillende optredens, afwisselend in de Soefitempel in de duinen, in de Voorhof in Rijnsburg en in de Vredeskerk in Katwijk aan Zee.

Stilte voor de Storm – Een muzikale Zeereis
Het slotconcert, getiteld Stilte voor de Storm – Een muzikale Zeereis, vindt plaats op zaterdag 30 oktober in de Vredeskerk. Zeemanskoor Skuytevaert is gevraagd om van dit optreden deel uit te maken en met een thema als Een muzikale Zeereis geeft het koor graag gehoor aan dit verzoek. Het idee is om vanuit Katwijk muzikaal de wereld rond te varen en muziek uit allerlei windstreken te brengen. Kapitein op deze muzikale zeereis is pianiste/actrice Valentina Tóth die u op deze avond zaal meenemen van land tot land.

Klassieke muziek? Ja, maar dan anders en toegankelijk voor een breed publiek. Daarbij verrassend gecombineerd met liederen over de zee van Zeemanskoor Skuytevaert. Beslist een optreden om niet te missen.

Kijk voor het volledige programma van het Festival op www.stringwoodensemble.nl
Kaarten verkrijgbaar via de website van het Stringwood Ensemble of aan de zaal.
Kaarten voor Een muzikale Zeereis: €7,50
Locatie: Vredeskerk, Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk
Aanvang: 20:15 uur