Watersportweek 2021 DAG 1

Het is maandag en de watersport week is begonnen. Als ieder jaar zitten er slechte dagen bij, dus waarom daar niet mee beginnen. Een goeie windkracht 6 en af en toe een bui. Met de oudere kinderen zijn we gaan surfen en body borden, en met de jongere kinderen hebben we een programma op het strand.

Teamwork

Na de pauze hebben we met alle groepen ‘iets’ gebouwd met zand. We kunnen vermelden dat groep oranje dit heeft gewonnen met een hele mooie schildpad. En zo als één van de bouwers melde bij het interview:

‘We doen dit voor de schildpadden’.

Het winnende team oranje
Samen….
We scheppen wel, maar we weten nog niet waarvoor….
Vriendinnen?
Wat gaan we straks tegen de jury zeggen wat we hebben gebouwd….
Floor en de zeemeermin.
En dit was één van de weinige kastelen.
Het gaat om de details…..
Zandkastelen bouwen op strand blijft altijd leuk…
Het team Watersportweek 2021 (te herkennen aan de petjes)