Skuyte-kids wordt verplaatst naar vrijdagochtend!!

Beste Skuyte-kids,

Vandaag hebben we overleg gehad over de indeling van de Watersportweek. Door de slechte vooruitzichten van maandag hebben we besloten om wat onderdelen te verplaatsen.

Skuyte-kids stond gepland voor dinsdagmiddag. Door de wind van maandag zijn de golven op dinsdag nog steeds ruim 1,5 meter. Dit is best hoog en betekent dat we veel onderdelen niet kunnen uitvoeren zoals we willen. Omdat we ook gaan schuiven in de planning van de Watersportweek betekent dit ook dat we niet kunnen beschikken over de rafts, megasup en kano’s.

Wij gaan dan ook Skuyte-kids verplaatsen naar vrijdagochtend om 09:30 uur. Voor de Watersportweek zijn er dan surfwedstrijden en kunnen we beschikken over al het materiaal. Daarnaast kunnen we misschien ook gebruik maken van het megafestijn wat op vrijdagmiddag wordt georganiseerd.

Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze aanpassing.
Mocht je op vrijdag niet mee kunnen doen aan Skuyte-kids, dan horen we dat graag.

Team Watersportweek 
jeugdzeilen@live.nl