Steun onze kiters (en natuurlijk het goede doel)

Zoals jullie misschien al hebben gehoord staat ons dit jaar een van de grootste uitdagingen in de kitewereld te wachten, namelijk Hoek tot Helder. Met ons bedoel ik Tim Ouwehand, Maarten Hoek, Huib den Haas, Melle Lefferts en Sten Lefferts. Wat is de uitdaging? Hoek tot Helder is de langste downwinder ter wereld die op één dag gevaren wordt. Tel dit gegeven op bij de ruige omstandigheden van de Noordzee, de mooie langgerekte stranden die Nederland rijk is en je komt tot de tocht der tochten. Even heroïsch en afhankelijk van het weer als de Elfstedentocht, maar dan met klotsende golven en een harde zuidwester wind.
De afstand bedraagt 130 km. De precieze datum is nog niet bekend omdat dit afhangt van de wind en het weer maar het evenement zal tussen 15 augustus en 11 november plaatsvinden.

Support ons! Dat kan via https://www.hoektothelder.nl/skuytevaert

Buiten dat het leuk en spannend is om onze grenzen te verleggen gaan wij geld inzamelen voor het goede doel. Dit jaar gaan we dan ook kiten voor de Hartstichting. De honderden deelnemers aan deze tocht gaan proberen zoveel mogelijk geld op te halen waarbij 100% van het ingezamelde geld naar de Hartstichting gaat. Hoe mooi is dat, maar jullie snappen dat we daar hulp bij nodig hebben.

Doneren kan via https://www.hoektothelder.nl/skuytevaert

Omdat Skuytevaert een vereniging is van mensen met een gul hart willen wij jullie vragen ons te steunen. Dat kan op verschillende manieren. Om te beginnen kunnen jullie op de dag van het evenement zelf hard brullend op het strand ons aanmoedigen, wij varen immers voorbij! Verder willen wij jullie van harte uitnodigen om op 6 juni samen met ons een borrel te drinken, hierbij hoort natuurlijk een lekkere snack. De exacte invulling en locatie van deze avond volgt maar houd alvast deze avond vrij! Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om jullie een gezellige avond te bezorgen. Natuurlijk vragen we jullie om de fooienpot lekker te spekken ;).

Ook kunnen jullie geld doneren via de website: www.hoektothelder.nl/skuytevaert.
De rest volgt vanzelf.

Voor nu weten jullie dat dit op stapel staat. Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte wat betreft 6 juni en jullie zullen ons waarschijnlijk veel spotten op strand want we moeten hard oefenen!

Melle
Sten
Huib
Tim

Groetjes,
Tim, Maarten, Huib, Melle en Sten