Skuytevaert genomineerd !

Volgende week vindt het jaarlijkse sportgala plaats, met de sportverkiezing van 2019. Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting Sportpromotie Katwijk. Zij willen bijzondere prestaties van Katwijkse sporters, teams en verenigingen belonen en aandacht geven. Dit zijn bijvoorbeeld professionele, recreatieve of individuele sporters. Maar ook teams en verenigingen die op sportief en organisatorisch gebied vernieuwend bezig zijn. Of op een speciale manier vrijwilligers en sporters weten te binden en boeien.

Skuytevaert is dit jaar 2 x genomineerd.
Te weten in de volgende categorieën:
-INITIATIEVEN: met de watersportweek en jeugdzeilen.
Wij zijn een van de 9 initiatieven en Bram Ouwehand zal op deze avond pitchen over ons mooie initiatief, en het publiek stemt welk initiatief de winnaar is.
-BIJZONDERE BIJDRAGEN aan sport, bewegen en meedoen van:  bedrijven, bestuurders en verenigingen. Jan Hoek zal samen met de andere genomineerde in een kort vraaggesprek eea toelichten over onze vereniging, en na een kort vraag gesprekje wordt de winnaar bekend gemaakt.

Kom je onze vereniging ondersteunen, en stemmen voor de pitch van Bram?
Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar, stuur hiervoor een mail naar voorzitter@skuytevaert.nl of bestel je kaart voor €5,- op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/avondsport2019

Vrijdag 24 januari, aanvang 20:00 uur.
Sporthal De Terp, Kerkweg in Valkenburg

Dit vind je misschien ook leuk...