Watersportweekdeelnemers opgelet!

Het is bij zover. Maandag gaan we starten met de watersportweek. We gaan RAFTEN, SURFEN, SUPPEN, BODY-BOARDEN, KANOËN, WATERPOLOËN , POWER-KITEN, PIONIEREN, VLAGGENROOF, ESTAFETTE, HINDERNIS EN VECHTEN TEGEN DE ZEE.

Let nog even op het volgende:
Zondag 18 augustus 16:30 uur uitgifte wetsuits, 10 euro borg meenemen (gepast).
Maandag 19 augustus 08:30 uur inschrijving in grote tent.

Vergeet niet mee te nemen:
– Trui of jas
– Wandelschoenen

Betalen bij Skuytevaert
Als je lid bent van Skuytevaert dan weet je waarschijnlijk al dat je consumpties niet meer met contact geld kunt betalen (of bonnen kunt kopen om mee te betalen). Je kan een Clubcard kopen, daar een bedrag op zetten en dan daarmee betalen (zie de website). Je kunt wel pinnen met je gewone bankpas.

Ben je geen lid van Skuytevaert, neem dan sowieso je bankpas mee, dan kun je toch iets lekkers te eten of te drinken kopen. Ben je vriendje/vriendinnetje van een Skuytevaert lid, dan kun je misschien regelen dat op hij of haar voor jou betaald met de Skuytevaert Clubcard en dat jullie dat verrekenen.

Tot slot een tip voor PIONIEREN

Dit vind je misschien ook leuk...