Wind en zon tijdens feestweek ideaal voor een Downwinder

Van de kitecommissie

Ondanks het herfstweer zijn er toch een heel aantal mensen gelukkig met de harde wind. De voorspellingen gaven al aan dat afgelopen zondag een topdag moest worden. En inderdaad dat werd het ook. In de loop van vrijdag de email en sms berichten eruit en zo op zondag exact 2 uur met de traktor en platte kar richting Scheveningen. In totaal zo’n 25 kiters van de KBS en Skuytevaert bepakt met al het equipment zaten een klein uur op de kar om vervolgens beloond to worden op een 3 uur durende ultieme kick met veel wind, kleine en hoge golven en veel zon.

Tussendoor bij Wassenaar was er nog een stop voor een versnapering om even op te frissen. De definitieve stop was rond half zes bij de feesttent bij Skuytevaert. Velen stonden al lang van te voren te kijken waar we allemaal bleven en tevens te genieten van de vele trucs die menig kiter maakte. Iedereen had de middag van zijn leven en als de weersgoden ons nog een beetje helpen, zal er nog meer spektakel deze week volgen.

Wil je meer foto’s zien van deze Downwinder klik dan op de volgende link: https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=107461219375743731644&target=ALBUM&id=5639135646652164561&authkey=Gv1sRgCJ244uKE0ML0GA&feat=email