Start jeugdzeilen 2017 op 3 juni

Nog een krappe week en dan gaat het jeugdzeilseizoen van 2017 beginnen! Wij van Team Jeugdzeilen hebben er enorm veel zin in en jullie vast ook na de afgelopen super stranddagen. Dit jaar hebben we een behoorlijk grote groep van totaal 33 jeugdzeilers, verdeeld over de ochtend- en de middaggroep! Niet gek dus.

Zaterdag 3 juni

Aanstaande zaterdag is het zover: met hulp van een behoorlijk aantal van jullie liggen de boten alweer klaar op het strand en de pakken en het materiaal in het jeugdzeilhonk onder het Waeckhuijs. Hier verzamelen wij ook!

Aanstaande zaterdag is de introductie voor de hele groep tegelijk en verwachten wij jullie ALLEMAAL voor deze keer om 09:30 uur in de ochtend. Wat gaan we ongeveer doen:

 • Kennismaking met het team en de (nieuwe) jeugdzeilers
  Bespreken van de indeling in ochtend- of middaggroep
  De zeilagenda
  Uitdelen van de 2017 jeugdzeil T-Shirts. Dankzij een sponsor kunnen we dit jaar nieuwe T-Shirts uitgeven! Ze zijn supermooi geworden
  Uitleg van de afspraken betreffende veiligheid en het reilen en zeilen bij het Jeugdzeilen
  En een verrassing

Oproep
Wie heeft er nog een goed functionerende waterdichte GoPro (of ander goed merk) in de kast liggen of weet hoe wij hier voor een goede prijs aan kunnen komen? De camera van voorgaande jaren is gesneuveld en het maken van filmpjes voor instructiedoeleinden en filmpjes van onze (natuurlijk) spectaculaire acties draagt bij tot het watersportplezier, ook voor de ’thuisblijvers’.

Voor de laatste nieuwtjes
‘Like’ ons op Facebook, zoek ons op op YouTube (beiden: Jeugdzeilen Skuytevaert) en kijk ook regelmatig op de website van Skuytevaert (www.skuytevaert.nl).

Heb je vragen laat het ons dan alvast weten of bewaar ze even: Tot zaterdag!!

Team Jeugdzeilen

LogoTeamSkuytevaert

Dit vind je misschien ook leuk...