En de schipper van het jaar 2014 is …………………….

Zaterdag 22 november is de jaarlijkse medewerkersavond geweest.  Alle medewerkers en vrijwilligers zijn deze avond uitgenodigd voor een hapje en een drankje in de soos.
Dit jaar een avond met een Spaans tintje, bij binnenkomst lag er op de tafels al een overvloed aan tapas.

Later op de avond werd dit aangevuld met warm koud buffet, met als hoofdbestanddeel Spaanse Paella.

Tussen hoofd en nagerecht kwam het lang verwachte moment, de bekendmaking van de schipper van het jaar! Wie volgt Arnold Zierikzee op? Nietsvermoedend stond deze persoon tussen het publiek, om zich heen kijkend wie het zou kunnen worden, en wat was hij verrast toen zijn naam viel.

De titel ” Schipper van het jaar ” is dit jaar voor Bram Ouwehand maar ook een beetje voor zijn team, met z’n allen verzetten ze het hele jaar ontzettend veel werk voor de jeugd. De schipper krijgt een originele schipper van het jaar trui, een eervolle vermelding op “de plank” en natuurlijk een bos bloemen voor zijn vrouw Marieke, als compromis voor alle gemiste uren ;-).

Bram Ouwehand, staat ruim 10 jaar aan het hoofd van het jeugdzeilen. De laatste jaren probeert hij met zijn team het jeugdzeilen naar een hoger plan te brengen en te professionaliseren. Dit lukt aardig, de jeugd doet mee aan diverse wedstrijden en toernooien, en gaat zelfs internationaal, door jaarlijks mee te doen aan kampioenschappen in België.
Nu in de wintermaanden zijn ze iedere zaterdag aan het klussen bij Hobiecat alle oneffenheden, en beschadigingen worden uit de boten gepoetst welke in 2015 weer als nieuw aan de start verschijnen.
De afgelopen 2 jaar heeft de jeugdzeilcommissie ook een ontzettend grote rol gespeeld bij het watersportevenement. Een hele week alle soorten watersport voor alle jeugd van Skuytevaert. Een hele terechte schipper van het jaar! immers………… de jeugd heeft de toekomst!.

Bram gefeliciteerd!