Videoverslag 26-06-2011

klik op de afbeelding om te vergroten.

Zo het heeft even geduurd (en het gaat ook hierna weer even duren), maar vandaag zijn er 2 leuke races gevaren, waarvan een videoverslag geschoten vanaf een stukje rubber met een oversized buitenboordmotor en een gashendel met 2 standen (aan/uit). Bedankt mannen!

De eerste race was nog met een onverwacht lekker windje, terwijl deze in de loop van de dag steeds verder afnam. Tijdens de tweede race besloot het wedstrijdcomité om de baan in te korten. Wat resteerde was een dag die in de BBQ-statistieken niet zou misstaan; prachtig weertje en de zomer kan beginnen (eindelijk…)

Jack & Bram waren brutaal genoeg als eerste bij de bovenboei. Met de afnemende wind konden de heren het niet volhouden, maar de pret was er niet minder om 🙂

De CARBON-20 komt eraan dames !