Eneco Youth Event Noordwijk 5 en 6 juli‏

LogoTeamSkuytevaertAanstaand weekend zijn de Eneco Youth Event (jeugdzeilkampioenschappen) voor Dragoon en C3 klasse in Noordwijk. Uiteraard willen wij laten zien wat we kunnen en gaan met vier catamarans naar Noordwijk.

BELANGRIJK: Voor de jeugdzeilers die NIET zijn ingedeeld verwachten wij jullie om 10:00 uur op de ZUID boulevard bij de KRB. Dit geldt voor de ochtend en middaggroep. We gaan dan eerst de T-Shirts uitdelen en met z’n allen naar Noordwijk fietsen. We gaan jullie wat uitleggen over wedstijdzeilen. Dit duurt tot ongeveer tot 12:30-13:00 uur en ondertussen worden de wedstrijden gevaren.

Voor de jeugdzeilers die zijn ingedeeld op één van de catamarans verzamelen we om 08:30 uur op Skuytevaert (lekker vroeg).

Het programma van 5 juli voor de deelnemers aan de wedstrijden is als volgt: 08:30 Verzamelen wedstrijdzeilers op Skuytevaert, 10:00 Vertrek naar Noordwijk, 11:00 Briefing wedstrijden Noordwijk, 12:00 Eerste start…

Voor zondag kijken we even na afloop van de wedstrijden op zaterdag. Boten blijven in Noordwijk.

Indeling wedstrijdzeilers
Dragoon:  Geert van Leeuwen en Job Vooijs /  Nick van der Horst en Wilbert Hamete
Nacra 500:  Babet van Prooijen en Daniel Ouwehand (zaterdag) / Julia Hoek (zondag) /  Jaco van Duin en Amber Houwaard (zaterdag) / Jacob Hoek (zondag)

 

Klik op ‘Lees meer’ voor de indeling instructeurs en begeleiding

Zaterdag begeleiding tuigen catamarans voor wedstrijd aanwezig om 08:30 Skuytevaert:
Jan van der Zijden, Henry van Ingen, Co Boeff en Hans J

Zaterdag instructie Noordwijk:
Arie van der Horst
Bram Ouwehand

Resque zaterdag:
Jaap van Duin, Hans de Koningh en Hans J

Resque zondag:
Jaap van Duin en Bram Ouwehand