Skuytevaert verzeild 1e competitiewedstrijd 2011

Zo, de kop is er weer af. Het is al een aantal weken schitterend weer, maar vorige week was er toch echt teveel wind om de competitie op gang te brengen. Vandaag, zondag 8 mei waren de condities wel uitstekend en kon er om 13.00u afgetrapt worden met de eerste wedstrijd van het seizoen.

De wind was in aanloop naar de wedstrijd nog redelijk constant, voor zover je dat van een zuid-oosten windje mag verwachten. Echter een minuutje voor de start ging de wind plotseling ruimen van zuid-oost naar noord-west, waardoor iedereen plotseling op een voor-de-windse koers richting de start ging. Niet echt handig, als je geen spinaker hebt…

Het verslag van de wedstrijd zelf laat nog even op zich wachten (ik heb nog geen uitslagen kunnen ontdekken en daarnaast zat de razende reporter op een bootje die alleen tijdens de start even werd waargenomen, dus…)

Gelukkig hebben de heren van het condoom onder “zware condities” er toch nog een mooi fillempie uit weten te persen. Die zullen we jullie alvast niet onthouden!

Zwangere pappa's in voorbereiding op 1e race 2011