Start zeilcompetitie 2011 nadert

Nog een weekje wachten en dan gaat de competitie van 2011 weer van start. In plaats van het plaatsen van wat zeilverslagen op het forum (wat toch een beetje verstopt zat), is het dit jaar de bedoeling om de wedstrijdverslagen rechtstreeks op deze website te plaatsen.

Met een stoomcursus “Stukkies op internet plaatsen voor dummies” moet dat dit seizoen echt gaan lukken. De bedoeling is om wekelijks een verslag te plaatsen en het liefst voorzien van wat smeuïge foto’s en/of wat videoverslagen. Met de nieuwe site moet dat zeker gaan lukken!

Naast de ontwikkelingen in de zeilcompetitie schuimen we natuurlijk ook het internet, op zoek naar interessante berichten of filmpjes, zoals de Extreme Sailing Series die onlangs in post-Olympisch Qingdao gehouden werd.

Met wat candid camera’s, strategisch geplaatst op oversized Nacra’s, moeten we in staat zijn om dit soort beelden ook vanaf het Katwijkse water te kunnen schieten. Kortom, genoeg fun om zondag 1 mei weer met frisse moed aan een nieuwe competitiestart te verschijnen.