Doe mee met de Feestcommissie van Skuytevaert!

Beste leden van Skuytevaert,

Het is weer zover – de zomer van 2024 staat voor de deur en we zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen deelnemen aan onze feestcommissie! Vind jij het leuk om evenementen te organiseren dan is dit jouw kans om een verschil te maken en de feestweek van 2024 tot een groot succes te maken!

Als lid van de feestcommissie krijg je de kans om samen het programma van onze feestweek te coördineren en vorm te geven. We kunnen putten uit de ervaring van onze leden die eerder hebben deelgenomen aan feest- of jubileumcommissies, om zo een weer gevarieerd en boeiend programma samen te stellen dat voor iedereen iets te bieden heeft.

Het mooiste is als er een groep jongeren op staat binnen ons club die deze uitdaging aan wil gaan. Met de inbreng van nieuwe vrijwilligers zien we het als een prachtige gelegenheid om het programma toekomstbestendig te maken. Uiteraard houden we ook oog voor onderdelen die al jaren lang op het programma staan.

Wordt je blij je van deze oproep?

Wil je dit samen met anderen oppakken?

Stuur dan een e-mail naar voorzitter@skuytevaert.nl of een whatsapp berichtje op 0629597364.

We kijken ernaar uit om samen met jou een fantastische feestweek te organiseren en hopen met deze oproep een aantal mensen enthousiast gemaakt te hebben.