Open dag roeien

Interesse in de roeisport? Kom zaterdag 30 maart naar de Synthese.

2 jaar terug heeft sloeproeivereniging het Pulletje zich aangesloten bij KWV Skuytevaert, een enthousiaste groep roeiers welke meerdere dagen per week als wedstrijdroeier of recreant op het water zitten. Daarnaast zijn we vorig jaar gestart met roeien in smallere roeiboten op de Oude Rijn vanaf de Synthese. Dit is voor ons een beginnende sport maar we kunnen al oefenen en ons deze sport eigen maken in een C4+, C2, Wherry en diverse skifs. Op zaterdag 30 maart heeft u de mogelijkheid om roeien en sloeproeien op het water uit te proberen. Vanaf 14.00 uur zullen er roei-clinics gegeven worden. Heeft u de smaak te pakken dan kunt u zich voor het roeien of sloeproeien direct inschrijven voor de 6 of 8-weekse roeicursus die in april van start gaat. Vanaf mei zullen we de activiteiten ook uitbreiden op strand met coastal rowing. Voor meer informatie kijkt op onze website www.skuytevaert.nl onder de kop roeien of sloeproeien.