Start Watersportweek 2023

Beste deelnemers en ouders,

Maandag 7 augustus 2023 starten we met de Watersportweek 2023!

Vanaf 9.15 uur kan iedereen zich aanmelden en hesjes afhalen. Dit jaar moeten we helaas een borg vragen van 10 euro cash omdat vorig jaar niet alle hesjes terug zijn gebracht.  

Om 9.45 uur wordt de Watersportweek geopend door onze voorzitter Jan Hoek. De activiteiten staan vermeld op de flipover in de tent en starten om 10 uur dus de deelnemers moeten dan al omgekleed zijn. De jongste deelnemers (groep 8 en 7) hebben de eerste activiteiten op het strand dus zij hoeven zich nog niet om te kleden. 

Het gaat flink waaien dus zorg dat jij of je je kind warme kleding meeneemt en bij voorkeur een wetsuit heeft van minimaal 4 mm. Shorties zijn echt niet voldoende. Als jij of je kind een eigen zwemvest heeft, geef die dan mee. Deze passen beter en zijn dus veiliger.

Er zullen foto’s gemaakt worden door Maarten van Rijn en Jet Parlevliet. Als je bezwaar hebt dat foto’s van je kind worden gepubliceerd, verzoeken we je ons te mailen. Dan zorgen we dat er geen foto’s van jouw kind op de site worden gezet.

Vergeet niet de 10 euro borg mee te geven/mee te nemen. 

U kunt aan het eind van de week de borg doneren aan het Jeugdzeilen. We hebben de Blue Moon (Hobie 16) gekocht van ome Co Boeff voor het jeugdzeilen en zijn helaas nog niet uit de kosten.  De commissie jeugdzeilen zou je  daar heel dankbaar voor zijn.

Tot maandag! Laten we er weer een gedenkwaardige week van maken!

Met vriendelijke groet,

Team Watersportweek / 06-51222528

jeugdzeilen@live.nl