Inschrijving Skuyte-KIDS experience 2023

Door de leuke ervaringen van vorig jaar gaan we ook dit jaar een Skuyte-kids experience organiseren. We gaan dit organiseren in de week van 7 tot en met 11 augustus 2023.

De exacte datum en tijd gaan we pas in het weekend bepalen omdat we dan weten hoe de weersomstandigheden zijn.

Wil je met deze onvergetelijke ochtend of middag meedoen, dan kun je je vanaf NU inschrijven. Voor deze middag betaal je € 7,50 (per deelnemer).

Omdat de groepen van de watersportweek een ander gezamenlijk programma hebben, kunnen we gebruik maken van de rafts, mega-sup, kano’s en surfplanken.

Wat we precies gaan doen hangt natuurlijk af van het weer en de omstandigheden, maar we proberen jullie alvast voor te bereiden op wat jullie te wachten staat als je met de Skuyte-KIDS experience mee mag doen.

Alleen leden van Skuytevaert mogen zich inschrijven.

Ben je dus lid van Skuytevaert, en ben je tussen de 7 en 10 jaar oud jaar én wil je zeker zijn van plaatsing, schrijf je dan voor 1 augustus a.s. in.

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen van te voren, dan kun je altijd mailen naar jeugdzeilen@live.nl. We hebben natuurlijk ook vrijwilligers en begeleiders nodig. Ouders kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier of door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@live.nl.


Klik hier voor het inschrijfformulier voor de Skuyte-KIDS experience 2023 INSCHRIJVING GESLOTEN


Tot in de feestweek op het strand, we maken er weer een onvergetelijke experience van!

Het team van de Watersportweek 2023