Co Boeff 1939 – 2023

Verdrietig hebben wij vernomen dat ons zeer geliefde lid, Co Boeff op maandag 27 maart is overleden. We wisten allemaal dat hij ziek was, maar hadden hem nog zo graag een zomer op strand gegund.

Co was met zijn passie voor de watersport vele jaren te vinden bij Skuytevaert. Zodra het seizoen begon kwam Co naar Camping de Zuidduinen en ging de boot naar het strand. Door de jaren heen heeft Co zich zeer verdienstelijk gemaakt als vrijwilliger bij het jeugdzeilen en als waker.

Toen we 25 jaar terug begonnen met jeugdzeilen was Co direct een vaste kracht in het team van vrijwilligers. We zullen Co herinneren als een fijn, enthousiast en betrokken lid van de vereniging die veel voor de (jeugd)leden heeft betekend.

Wij wensen Niek en Petra, Dennis en Somkid de kleinkinderen en achterkleinkinderen heel veel sterkte toe met het verlies van hun lieve vader, schoonvader, opa en overgrootvader.