Nico-Christl-Crijna: afscheid na 60 jaar sooscommissie

Het is nogal wat, per persoon zo’n 20 jaar meedraaien in de sooscommissie. Paraat achter de bar in sociëteit, Klaphuys en feesttent. Roosters maken en meedenken. Een team waarop de commissie kon rekenen. Maar het is mooi geweest, tijd voor andere zaken. Crijna moet het noodgedwongen rustiger aan doen en Nico en Christl hebben na de zoute zee nu de smaak van zoet water te pakken en gaan het binnenwater op.

Tijdens de soosvergadering op zaterdag 16 oktober 2021 namen zij officieel afscheid. Soosvoorzitter Arjan van Duijvenbode dankte het team voor hun jarenlange inzet en natuurlijk waren er bloemen en wijn. Namens het team zei Nico blij te zijn dat er zoveel jeugd is bijgekomen in de sooscommissie. Eerst om de bestaande teams te versterken, maar daarna natuurlijk ook om als zelfstandige teams verder te gaan. Zo konden Nico, Christl en Crijna met een gerust hart vertrekken. Tot slot werd er nog een heel gezellig uurtje nagepraat. Nico, Christl en Crijna bedankt!