Watersportweek 2021 DAG 5 Afsluiting, Skuyte-kids en Highland games

De laatste dag van de watersportweek. Waar alle watersporters er volgens mij nog wel een weekje aan hadden willen plakken is het voor Team Watersport en alle begeleiders een moment van terugkijken naar een fantastische week.

De laatste dag was een afsluiting met een surfwedstrijd en stormbaan. De ochtend begon voor de Skuyte-kids ook vroeg met raften, megasuppen, kanoen en bodyboarden. Een aantal van deze aspirant watersporters zullen we waarschijnlijk volgend jaar terugzien bij de watersportweek.

En dan nog een verrassing. Op dag 4 is de resque boot omgeslagen met onze reporter op locatie dicht bij de actie. Camera zoals we weten is verloren, maar er stonden nog een aantal foto’s op het geheugenkaartje.

Ook reporter Maarten heeft weer een aantal mooie momenten vastgelegd voor het nageslacht. De surfwedstrijden, Skuyte-kids, Stormbaan en ook de Highland games. Daarnaast is Maarten ook actief op facebook en bestaat de wereld niet alleen uit Skuytevaert. Het is de moeite waard om hier eens naar te zoeken.

https://photos.app.goo.gl/v7uHepTiyrNWWako8

Katwijk (Skuytevaert), 19 augustus 2021
Gisteren de laatste dag van de Watersportweek bij KWV Skuytevaert. Met speciale aandacht voor de jongere kids. Traditioneel ook de ‘highland games’, voor de ‘oudere’ kids. Eigenlijk een ongelofelijk evenement, die hele week. Een beetje weggestopt op het stille strand, maar een topbeleving voor de jeugdige deelnemers, en een topprestatie voor de vrijwilligers. Bij de watersport één vrijwilliger op elke twee jeugdige deelnemers. Safety first. En dat al jaren lang. Een waar feest om er bij te zijn. Gisteren waren ook de ouwe knarren er, de oprichters uit midden jaren zestig. Een club om trots op te zijn, als dorp. Jammer dat het voorbij is. Vandaag als toegift nog de wedstrijd makreelroken.
Maarten van Rijn https://www.facebook.com/mrt.vanrijn

Dit vind je misschien ook leuk...