De dag van de SAR 2019

We waren op tijd op het strand om de Dragoon op te gaan tuigen. Na het optuigen gingen we met z’n drieën het water op, Joris zong het lied ‘nasi goreng Bambi sate’. Toen wij bijna aan de beurt waren kwamen er twee volwassen van de KRB aanlopen die ook mee wilden varen. Maar Bram zij dat wij dat moesten doen en dat kon. Met drie man op een Dragoon was al een uitdaging, laat staan vijf personen. Toen konden we eindelijk weer het water op, door de branding varen wat nog lastig was met drie man. Uiteindelijk waren we op het water op weg naar de plek van de (ramp) demonstratie.

Met zijn drieën hingen we aan de trapeze, daar ging de Dragoon. Help!!! Evelien stak de flair af en Joris dreef weg van de boot. Joris werd al snel gered door een jetski. Evelien en Jules bleven bij de boot. De redder van de reddingbrigade hielp mee om de boot recht te krijgen. Oeps de boot sloeg door. Jules werd inmiddels gered door een jetski en naar de kant gebracht waar hij werd geholpen door twee dames van de reddingbrigade ?. Na een paar pogingen om de boot recht krijgen kwamen Joris en Jules helpen ( om Evelien te “redden”) . Het was heel leuk om te doen. Daarna hebben we nog lekker veder gezeild.

Dit vind je misschien ook leuk...