Nieuwe bestuursleden per ALV 14 dec 2018

Het lijkt voor velen vanzelfsprekend, dat reilen en zeilen van onze watersportvereniging, maar dat is het natuurlijk niet! De boel moet wel gerund worden en denk dan maar gerust aan het leiden van een klein bedrijf.

Bestuursleden, medewerkers van alle verschillende commissies en daarbij nog een heleboel andere vrijwilligers zorgen ervoor dat u in het voorjaar op het strand in een gespreid Skuytevaertbedje komt, waar u bij wijze van spreken alleen nog maar op uw strandstoel hoeft te gaan zitten en te genieten van alle voorzieningen. Dan zetten ze tijdens de zomer nog even een tent voor u op en worden er allerlei gezelligheden georganiseerd en als u dan in september dat strand achter u laat… gaan al die vrijwilligers net zo leuk weer door met het hele containerpark naar de loods te brengen om er daar gedurende de winter groot onderhoud aan te plegen. Lange zin, en een beetje belerend misschien, maar goed om te weten dat het allemaal niet vanzelf gaat toch?!


Op de ALV van vrijdag 14 december 2018 namen de aanwezige leden afscheid van drie van die super betrokken vrijwilligers. Materialencommissarissen Kees Verdoes en Jack van der Plas droegen na negen jaar trouwe dienst het stokje over aan Pieter Dirk Parlevliet en Jaap Beelen. En penningmeester Jan Willem Zierikzee legde zijn functie in handen van zijn opvolger Marieke de Wit. Daarnaast kreeg de Viscommissie weer een voorzitter, nadat de functie afgelopen jaar vacant was na het terugtreden van Leon van Dijk. Stefan van Duijn gaat nu die kar trekken.

En ook verder was het hartstikke gezellig hoor. Met een soort kruisverhoor van Floor aan het adres van scheidend penningmeester Jan Willem, die echter moedig stand hield en uiteindelijk compleet werd vrijgepleit door de goedkeuring van de kascontrolecommissie. Het bestuur trakteerde op een drankje, er was haring en de zeeverkenners kwamen langs met oliebollen en appelflappen. En achter de bar hielden Janny Zierikzee en Atie Kromhout de boel vakkundig onder controle.


In het voorjaar is er weer een ALV. Misschien wel een goed idee om daar gewoon eens bij te zijn?! De drempel is net zo laag als die van het gezakte Klaphuys ☺